dilluns, 3 de novembre del 2014

Convivències de 1r de Batxillerat, 2014-2015

Els alumnes de primer de batxillerat acaben de prendre una decisió important dins la seva vida. Han canviat d’escola o han escollit la modalitat del batxiller que, en certa mesura, condicionarà el seu futur. És un any de responsabilitats.

Es tracta d’una època difícil, on els joves experimenten diverses emocions i comencen a fer-se preguntes i a investigar dins el seu món interior. Al mateix temps, tot això es dóna en un entorn frenètic, de presses i de tensions de tipologia distinta.

És per aquest motiu que fem un dia de convivències a principi de curs, aquest any 2014-2015 a la seu de Son Moix. El dia de convivències és molt més que un dia d’excursió, és una excursió pel seu interior. I això no es pot fer amb pressa ni accelerats.

L’escola potencià que les convivències fossin un dia de recerca de la tranquil·litat necessària, del silenci per retrobar-se amb un mateix i amb Déu. Es va transmetre un espai i un temps lliure on vàrem jugar, ens vàrem conèixer, vàrem parlar i, en definitiva, vàrem conviure. Aquest era l’objectiu.


Es varen preparar tres activitats diferents que ens varen ajudar a allunyar-nos de “l’ambient de l’aula” i fomentar nous rols que ens ajudaran a establir una altra mena de llaços afectius entre companys i entre alumnes i professorat.


Noelia Hernández 

Delegada de Pastoral Batxillerat

4 comentaris:

  1. Convivències molt divertides, una experiència extraordinària i perfecta per conèixer els teus nous companys. Ens agradaria tornar-ho a repetir (cada dia si fos possible). Moltíssimes gràcies.
    :)
    Alumnes de 1r A

    ResponElimina
  2. I on són ses fotos de grup de 1r B, C I D!!?? també les volem veure, ens ho vàrem passar genial!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No en tenim!!! Enviau-nos una foto del vostre grup i l'afegirem al post tot d'una!!! Moltes gràcies!!
      Ens al·legra molt saber que us varen agradar tant!!!

      Elimina