dilluns, 26 de gener del 2015

Montesion Connect@

Els coneixeu? Són el grup guanyador del concurs "Posa'm en marxa", en el moment de recollir el seu premi! Una entrada de cinema!

En Toni Pons, na Uxía Sarasquete i na Maria de Lluc Salom. No, na Noelia no era part de l'equip! Ella feia el lliurament del premi i sosté l'entrada de na Belén Zúñiga, que no hi va poder ser en aquest moment, justament!!

Els alumnes de 1r de Batxillerat i els de CCFF ja coneixeu la intenció de començar aquesta revista digital, ja que el concurs tengué lloc durant una sessió de les vostres tutories. Siau benvinguts els alumnes de 2n de Batxillerat, així com tot el claustre (i amics i coneguts que s'hi vulguin apuntar).

Si voleu estar al corrent de tot el que s'anirà publicant a Montesion Connect@, és ben fàcil. Segueix-nos al nostre compte de twitter @MConnecta. Vos hi esperam!!

Estau tots convidats no només a veure els contiguts de la revista, sinó a formar-ne part i participar-hi activament!! Podeu compartir allò que us sembli més interessant i divertit: un article, els millors moments de l'intercanvi amb Suïssa, una presentació que us agradi com us ha quedat, un dibuix, una crònica d'alguna activitat complementària i bé, essent tan creatius com sou, segur que se us acudeixen més coses que podeu enviar al correu montesiondigital@gmail.com perquè surti publicat!

Moltes gràcies per endavant per les vostres aportacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada