dissabte, 24 de gener del 2015

Xerrada de la UVIC, Universitat de Vic

El passat dimecres 14 de gener la UVIC va oferir una xerrada informativa a tot l'alumnat de 2n de Batxillerat. Ens presentaren tots els estudis que ofereixen, el procés d'admissió a les universitats de Catalunya, la seva oferta de borses de treball i algunes coses més. Si us va interessar la universitat, que es caracteritza sobretot per gaudir d'unes instal·lacions modernes i adaptades a les necessitats dels estudiants i per oferir ensenyament en grups reduïts, podeu consultar-ne la web clicant aquí. A la seva web hi trobareu tota la informació que pogueu necessitar: plans d'estudi, preus de matrícula, organització de les pràctiques, jornades de portes obertes, possibilitats d'allotjament, etc.

Per problemes tècnics i, sobretot, de temps, no poguerem veure el vídeo de Bodybup que ens volien mostrar. Si també us vareu quedar amb les ganes de veure'l, aquí el teniu!


Es veu que els estudiants de la UVIC tenen experiència en organitzar tot el muntatge d'aquest tipus d'iniciatives. Ja varen ser pioners fa uns anys amb la gravació del seu Lip Dub. A través d'ell fareu un divertit recorregut per les instal·lacions del seu campus. Segur que se us aferra la cançó!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada