dissabte, 24 de gener del 2015

Tallers gastrònomics "Nadal 2015"

L'etapa de CCFF per primera vegada ofereix la possibilitat de poder participar en diferents experiències europees (intercanvi a Anglaterra, viatge cultural, etc.). Per tal d’alleugerir-ne un poc el cost, l'alumnat interessat en algun d’aquets viatges,  va pensar en dur a terme una sèrie d’activitats al llarg del curs amb els quals recaptar uns quants diners.

Així que dit i fet, aprofitant que s’acostaven les festes de Nadal, pensaren en fer uns tallers gastronòmics, els productes dels quals es vendrien a l’hora del pati a la resta de companys de l’etapa de Cicles Formatius i als companys de Batxillerat.

Tot boníssim!
El dia elegit fou el 19 de desembre i ja des de ben prest ens posarem tots el davantal i a cuinar. Hi va haver tres grups de treball: uns van elaborar galetes nadalenques, uns altres 'banyetes' (pasta salada farcida de sobrassada) i el tercer va muntar broquetes de fruita amb fondue de xocolata i d'altres de llaminadures.



Participà tot l'alumnat de 1r i 2n d'Assistent de Direcció de grau Superior i el de 1r d'Administratiu de grau Mitjà. Destacà la il·lusió i entusiasme amb què amassaren, cuinaren i decoraren, en mesura del que va ser possible, els productes.

Per acabar, només resta donar les gràcies a la resta d'alumnat de CCFF i de Batxillerat, així com al professorat, ED i al personal no docent per participar i recolzar aquesta iniciativa. Gràcies a tots ells s'ha pogut recaptar una suma de diners, que, tot i que modesta, ajudarà a alleugerir les despeses dels diferents viatges.

Maria Grandío i Xisca Cerdà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada