dilluns, 3 de novembre del 2014

Concurs "Posa'm en marxau"

Un nou projecte del Col·legi Montesion es vol posar en marxa! Ens ajudau?

Aquest blog és el projecte d'una revista digital que ens vol apropar a tots a la vida de l'escola i tot allò que l'envolta. Hi podeu participar sempre que vulgueu, enviant-nos els vostres suggeriments, escrivint comentaris als posts, aportant redaccions, treballs, vídeos, presentacions, cançons, fotografies, etc.

Actualment la revista es diu "Montesion digital" i l'eslògan és "El nostre punt de trobada". Aquests nom i eslògan són, però, provisionals. La revista és per a vosaltres! I és per això que també les seves senyes d'identitat ho han ser.

Us proposam un joc perquè la revista es posi en marxa amb la creativitat i la il·lusió que caracteritza l'alumnat de Montesion!! 

Es tracta, ni més menys, de "batiar" la revista, donant-li un nom i acompanyant aquest nom amb un eslògan o subtítol divertit i que "enganxi".

- Formau grups de 3 o 4 persones. 



- Durant 10-15 minuts, pensau un nom i un eslògan o subtítol per a la revista. 


- Presentau la vostra proposta a la resta dels grups de la classe.




- Un cop presentades totes les propostes, feu un votació a classe. Les dues propostes més votades, s'han d'enviar a l'adreça electrònica montesiondigital@gmail.com. No oblideu indicar també els noms dels components de cada grup!!

La setmana que ve, ja veureu canviat el nom i l'eslògan de la revista i coneixereu quin és el grup guanyador, que a més de poder veure com el nom i l'eslògan de la revista són fruit de la seva imaginació, també obtendrà una entrada de cinema per a cada membre del grup!

Gaudiu del concurs i, sobretot, de la revista!! 

ENS POSAM EN MARXA EN 3, 2, 1, JAAAAAA!

1 comentari: